Vaunutreffit

Body

Historiaa kaikilla aisteilla vauvalle ja vanhemmalle

Nyt etänä!!

Vaunutreffit jatkuvat keväällä 2021! Tervetuloa vanhempien yhteiseen rupatteluhetkeen Teamsin välityksellä joka toinen torstai huhti-toukokuussa. Keskuteluita vetää museolehtori ja aikaa lyhyelle aiheen esittelylle ja rupattelulle on varattu noin puoli tuntia (Klo 12-12.30). Mukaan ovat tervetulleita niin vauvat, kuin varttuneemmatkin sisarukset. Vaunutreffeillä tutustutaan historiaan yhdessä vanhempien kanssa. Tapaamme turvallisesti etänä Teams-keskustelussa, jossa käsittelemme historian eri aikakausia, vaihtuman teeman kautta. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumisen jälkeen saat linkin Teams-keskusteluun sähköpostitse. Huomaathan, että jokaiseen tapaamiseen on eri linkki. Tervetuloa mukaan!

 

Vaunutreffit kevät 2021

 

TO 8.4. KLO 12 ESIHISTORIALLISTA MURKINAA
Mitä Espoossa syötiin esihistoriallisella ajalla? Tule keskustelemaan ruuasta ja ruoan merkityksestä ennen ja nykyään. Ilmoittaudu mukaan tästä.

TO 22.4. KLO 12 VILLAN MERKITYS KESKIAJALLA
”Lampaan selästä miehen selkään”. Miten villasta saatiin vaatteita keskiajalla? Millaisiin vaatteisiin tuolloin on pukeuduttu? Ilmoittaudu mukaan tästä.

TO 6.5. KLO 12 KIELTOLAKI 1900-LUVUN ALUSSA
Miten kieltolaki näkyi Espoossa? Kuinka sitä rikottiin? Tervetuloa mukaan juttelemaan 1900-luvun alun historiasta. Ilmoittaudu mukaan tästä.
 
TO 20.5. KLO 12 1980-LUKU ESPOOSSA

Kuinka Espoo on muuttunut lähivuosikymmenten aikana? Muistatko vielä Maxi-marketin? Ilmoittaudu mukaan tästä.