pe 30.04.2021 15.00 - pe 14.05.2021 15.00

URBAN ESPOO: Northern duende - Joonas Widenius & Ricardo Padilla

Kaupunkitapahtumat Espoo, Kannusali -

Joonas Widenius on suomalainen kärkikaartin flamencokitaristi. Wideniuksen musiikin pohjana kaikuvat flamencokitaran sävelet, mutta hänen omaleimainen sävelkielensä ottaa jatkuvasti vaikutteita ympäristöstään. Vaikutteet voivat tulla jazzista tai vaikkapa omasta kansanmusiikistamme. Hän on esiintynyt laajalti erilaisilla festivaaleilla, klubeilla ja konserttisaleissa sekä kotimaassa, että ulkomailla. 

Ricardo Miguel Padilla on syntynyt Talcahuanossa Chilessä, mutta asunut jo lapsesta asti Suomessa. Monipuolinen muusikko on esiintynyt mitä erilaisimmissa kokoonpanoissa Euroopan lisäksi USA:ssa, Kanadassa, Kuubassa, Venäjällä, Israelissa ja Japanissa.

Esitettävä materiaali on pääsääntöisesti Wideniuksen sävelkynästä eri aikakausilta. Mukana on myös traditionaalisia melodioita ja vaikutteita. Ohjelma ilmentää hyvin Wideniuksen ajatusta ja matkaa traditiosta täysin uusiin maailmoihin.

Taltiointi on katsottavissa 30.4. klo 15.00 -14.5. klo 15.00 välisenä aikana osoitteessa urbanespoo.fi/lava.

 

Digitaalinen kulttuurikaupunki Urban Espoo tarjoaa maksuttomia etäkonserttielämyksiä kaikenikäisille.Katso koko ohjelma: urbanespoo.fi/lava. 

Tuotanto: Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut.

Tapahtumapaikka
urbanespoo.fi/lava
Tapahtumajärjestäjä
Kannusali, Urban Espoo
Hinta
Vapaa pääsy
Kesto
14 päivää