KannuKinon lipunmyynti

Body

KannuKinon lippuja voi ostaa paikan päällä 1 h ennen näytöstä ja piakkoin myös verkkokaupasta. Lue lisää KannuKinon verkkokaupasta. Koko elokuvaohjelma löytyy sivustolta jo nyt.

Hinnat: peruslippu 9 €, 3D-elokuvat 9 €, lastenelokuvat (2D) 8 €, ensi-iltaelokuvat 10-12 €.  KannuKinossa voi maksaa Smartum-kulttuurisetelillä ja -kortilla, Virikesetelillä, ePassilla ja Eazybreak-sovelluksella.

Kaikukortti

Kaikukortti käy osaan KannuKinon elokuvista. Sopimusteknisistä syistä Kaikukortissa eivät ole mukana kaikki elokuvalevittäjät. KannuKinossa Kaikukortilla saa lipun itselleen ja yhdelle mukana olevalle alle 16-vuotiaalle lapselle. Lisätietoa Kaikukortista Espoon kaupungin verkkosivuilla ja lisätietoa Kaikukortista Kaikukortin omilla kotisivuilla.

Kulttuurikaverin kanssa KannuKinoon

Haluaisitko tulla KannuKinon elokuvaan, mutta yksin lähteminen tuntuu vaikealta? Kulttuurikaveri on vapaaehtoinen henkilö, jonka voi tilata seuraksi ja tueksi mukaan kulttuurivierailulle. Kulttuurikaverin seura ja lippu ovat ilmaisia. Lue lisää Kulttuurikaverista Espoon kaupungin verkkosivuilta