Info

Body text title
Tervetuloa Lasten kulttuurikeskus Auroraan

Body

Rakennukset

Lasten kulttuurikeskus Aurora koostuu laajan pihapiirin kolmesta rakennuksesta: Meijeristä, Taidetalosta ja Tilanhoitajantalosta.

Meijeri (ilmakuvassa oikealla) on uuteen kukoistukseensa nostettu uljas rakennus, jossa järjestetään lasten ja perheiden teatteriesitykset ja konsertit. Meijerin voit myös varata omiin tai yrityksen juhliin ja kokouksiin. Lisätietoa täältä.

Taidetalo (ilmakuvassa vasemmalla) on värikylpyjen ja muiden lastenkurssien tapahtumapaikka, sekä koululaisten iltapäivä- ja harrastuskerhojen kokoontumispaikka. Taidetalossa järjestät paitsi riemukkaat lastenjuhlat, myös muut monet perhejuhlat. Lisätietoa täältä.

Tilanhoitajantalossa (ilmakuvassa keskellä) ovat Auroran toimistotilat sekä kaksi pientä huonetta pieniin juhliin tai kokouksiin. Lisätietoa täältä.

 

Kulttuuritarjonta

Aurorassa järjestettävien kulttuuritapahtumien tiedot löydät täältä, iltapäiväkerhoista lisätietoa täältä.

 

Lastenteatterin ideahautomo

Hei lastenkulttuurin tekijä!
Lastenteatterin ideahautomo hakee vuoden 2020 ITU-esitystä


ITUjen näyttämölle voi hakea esitysidealla, tekstikatkelmalla, kohtauksella tai demolla uudesta, pienille lapsille suunnatusta näyttämöteoksesta. Esityksen muotokieli on vapaa. Se voi edustaa nukketeatteria, sirkusta, musiikki- ja tanssiteatteria, puheteatteria tai performanssitaidetta. Kutsu on suunnattu taiteen ammattilaisille ja teoksen takana tulee olla laskutuskelpoinen rekisteröity yhteisö.

ITUjen näyttämön järjestävät Helsingin Annantalo, Vantaan Lastenkulttuurikeskus Pessi, Turun Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto, Hämeenlinnan Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX, Päijät-Hämeen lastenkulttuurikeskus Efekti ja Espoon Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora. Kaikki ovat Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäseniä.

Täältä voit lukea lisää!